понеділок, 26 липня 2021 11:54

"Фехтував посередньо" - Рейзлін про здобуття "бронзи" на Олімпіаді

"Фехтував посередньо" - Рейзлін про здобуття "бронзи" на Олімпіаді
Ігор Рейзлін здобув другу медаль для збірної України на Іграх в Токіо. Фото: REUTERS

Володар бронзової нагороди на Олімпіаді в Токіо українець Ігор Рейзлін вважає. що посередньо фехтував у втішному фіналі.

Володар другої медалі на Олімпіаді прокоментував свій виступ в Японії.

"Я майже 30 років займаюся фехтуванням. Це мої перші Олімпійські ігри. Звичайно, хотілося виграти півфінал, а потім фінал. Я дуже сильно засмутився після півфіналу. Але вдалося переламати себе, взяти себе в руки та поборотися за "бронзу"

Суперники теж люди, він вів бій досить успішно. Була перевага в три уколи, а потім він зупинився, і дозволив мені його дістати. Але цього суперника я побоювався, тому що він, по-перше, серйозних людей перемагав. Помітно, що був його день, що у нього, як у нас кажуть, горить, тому було страшно.

Добре, що так склалося, знову ж таки, він молодий, а я більш досвідчений, тому вийшло переломити, я там програвав укольчик в середині бою. Вийшло переломити та виграти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харлан пояснила виліт з Олімпіади й оголосила про паузу в кар'єрі

Фехтував досить посередньо і те, що вдалося взяти медаль - слава Богу. Я перезавантажувався після півфіналу, довелося себе ламати, щоб не засмучуватися, не впадати у відчай: "Все, я програв і зараз програю, і четверте місце займу".

Батько мене налаштовував так, що в будь - якому випадку виступ хороший, звичайно, медаль хочеться, але навіть якщо програю - звинуватити мене нема за що.

Готував одну дію, щоб напевно нанести цей 15 укол. Подорослішав, напевно, тому що раніше емоції заважали і я на доріжці боровся сам з собою, а не з суперником, подорослішав, порозумнішав і результат пішов", - сказав Рейзлін в коментарі "Суспільному".

Бронзова нагорода Ігоря Рейзліна стала першою в історії збірної України в чоловічій шпазі.

Україну на Олімпіаді в Токіо представлять 157 спортсменів - це найменша кількість учасників від України на літніх Іграх за час незалежності. На Олімпійських іграх розіграють 339 комплектів медалей у 33 видах спорту.

Збірна України на іграх в Токіо здобула дві бронзові нагороди. Змаганням проходитимуть із 23 липня по 8 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Фехтував посередньо" - Рейзлін про здобуття "бронзи" на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути