Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2012 23:30

Федерер зустрінеться з Мюрреєм у фіналі турніру в Дубаї

Федерер зустрінеться з Мюрреєм у фіналі турніру в Дубаї

Сьогодні, 2 березня, в Дубаї (ОАЕ) на турнірі АТР Dubai Duty Free Tennis Championships на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 1,700,475 в одиночному розряді відбувся другий півфінальний матч.

Третя ракетка світу, 30-річний швейцарець Роджер Федерер, посіяний другим, обіграв 23-річного аргентинця Хуана Мартіна Дель Потро (8), який посідає десяте місце у світовому рейтингу, з рахунком 7:6 (5), 7:6 (6).

Поєдинок тривав 1 годину 59 хвилин. Федерер не зміг реалізувати жодного з шести своїх брейк-пойнтів, а Дель Потро навіть не заробив жодного брейк-пойнта. Суперники зробили по 11 ейсів, при цьому Роджер припустився чотирьох подвійних помилок, а аргентинець - двох. Варто відзначити, на тай-брейку другого сету Роджер програвав з рахунком 2-6, але зумів завершити партію перемогою. Тепер в особистому протистоянні тенісистів Федерер попереду з рахунком 10:2.

У фіналі змагань Роджер Федерер (2) посперечається з британцем Енді Мюрреєм (3), який вибив з боротьби першу ракетку світу серба Новака Джоковича (1) - 6:2, 7:5. Поки в протистоянні Федерера і Маррея попереду британець з рахунком 8:6.

Теніс. АТР. Dubai Duty Free Tennis Championships. Дубай (ОАЕ). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 1,700,475. 32 учасники.

? фіналу

Роджер Федерер (Швейцарія, 2) - Хуан-Мартін Дель Потро (Аргентина, 8) - 7:6, 7:6

Зараз ви читаєте новину «Федерер зустрінеться з Мюрреєм у фіналі турніру в Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути