неділя, 10 червня 2012 21:34

Фаворити групи С на "Євро" Італія та Іспанія розійшлися миром 1:1
18

Фото: Фото: REUTERS

Матч фаворитів групи С на Євро-2012 між збірними Італії та Іспанії завершився внічию 1:1 у польському Гданську.

Як і прогнозувалося, на глядачів очікувало запекле протистояння двох одних із найсильніших європейських команд. Боротьба на полі точилася протягом усього матчу. Гра була на зустрічних курсах.

У першому таймі кілька небезпечних моментів мав італієць Касано. В одному з моментів після його удару низом м'яч пройшов у лічених сантиметрах від воріт. В іспанців гостро діяв Ін'єста й Фабрегас. Обидві команди намагалися діяти на високих швидкостях, проте до забитих мячів у першій 45-хвилинці справа так і не дійшла.

Рахунок у матчі першими відкрили італійці. Вихід віч-на-віч із голкіпером, щойно вийшовши на заміну, чудово реалізував на 61-й хвилині поєдинку Ді Наталє. Він в один дотик прокинув повз Касільяса.

Та вже чере три хвилини іспанці відновили статус кво. Відмінним пасом Давіда Сілви чудово скористався Сеск Фабрегас, якому вже ніхто не міг завадити влучно пробити в кут воріт повз Буффона.

До кінця матчу гра тривала на зустрічних курсах із невеликою перевагою іспанської збірної. Запекла боротьба на полі виливалася в грубощі, за що арбітр матчу щиро роздавав жовті картки. Всього він показав у матчі 7 гірчичників. До кінця поєдинку жодній команді забити другий гол так і не вдалося. Фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 1:1.

Євро-2012

Група С

1-й тур

Іспанія - Італія - ??1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 0:1 - Ді Наталє (61), 1:1 - Фабрегас (64).

Іспанія: Ікер Касільяс, Альваро Арбелоа, Жерар Піке, Хорді Альба, Серхіо Рамос, Хаві, Хабі Алонсо, Андрес Інієста, Сеск Фабрегас (Фернандо Торрес, 74), Давид Сільва (Хесус Навас, 65), Серхіо Бускетс.

Італія: Джанлуїджі Буффон, Крістіан Маджіо, Джорджіо К'єлліні, Леонардо Бонуччі, Тіаго Мотта (Антоніо Ночеріно, 90), Клаудіо Маркізіо, Емануеле Джаккеріні, Даніеле Де Россі, Андреа Пірло, Антоніо Кассано (Себастьян Джіовінко, 65), Маріо Балотеллі (Антоніо Ді Наталє, 56).

Попередження: Маріо Балотеллі (37), Леонардо Бонуччі (67), Хорді Альба (68), Джорджіо К'єлліні (79), Альваро Арбелоа (83), Фернандо Торрес (84), Крістіан Маджіо (89).

Зараз ви читаєте новину «Фаворити групи С на "Євро" Італія та Іспанія розійшлися миром 1:1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути