Ексклюзиви
субота, 21 травня 2011 12:24

Фатіх Терім утретє очолив "Гатасарай"

Фатіх Терім утретє очолив "Гатасарай"

Фатіх Терім утретє в кар'єрі став головним тренером "Галатасарая". Терім уклав зі стамбульським клубом трирічний контракт, повідомляє офіційний сайт "Галатасарая".

Нагадаємо, Терім очолював "Галатасарай" з 1996 по 2000 і 2003 по 2004 роки. За цей час Терім виграв з "Галатасараєм" чотири чемпіонські титули і Кубок УЄФА.

"Успіхи і невдачі минулого вчать багато чому. "Галатасарай" завжди ставить перед собою високі цілі. У найкоротші терміни нам треба знову зробити "Галатасарай" конкурентоспроможною командою.

Втім, треба також шукати нових молодих гравців з нашої академії, таких як Арда Туран, так як це наше майбутнє", - наводить слова Теріма офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, Мірча Луческу два роки працював з "Галатасараєм" (2000-2002). У 2001 році був визнаний кращим тренером чемпіонату Туреччини. З командою він вигравав чемпіонат Туреччини, а також Суперкубок УЄФА (у 2000 році).

Зараз ви читаєте новину «Фатіх Терім утретє очолив "Гатасарай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути