Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2009 09:26

Фанів "Металурга" пригощатимуть "халявним" пивом

Фанів "Металурга" пригощатимуть "халявним" пивом

"Металург" першим з наших клубів стартує в оновленій Лізі Європи, до того ж уперше зіграє міжнародний матч на своєму однойменному стадіоні і вперше - з білоруським клубом в єврокубках.

Після чотирьох років відсутності в Європі донеччани повні рішучості пробитися до групового турніру, правда, через три раунди кваліфікації. Команда Миколи Костова повинна (і зобов"язана) пройти білорусів.

Тим більше, що у суперника "Металурга" ще й фінансові проблеми. "МТЗ-РІПО" прибув вчора до Донецька рейсовим літаком з Києва і розмістився в одному з готелів економ-класу. Побоюватися у складі білорусів слід хіба що "збірника" Риндюка (дубль "Сутьеске") і грузина Кварцхелію. На двох вони забили 12 м"ячів з 15 загальнокомандних в новому чемпіонаті. Інший лідер "трактористів", гвінейський хавбек Камара, до України не приїхав через проблеми з візою.

А фанати "Металурга" підуть на футбол пішки - від площі Леніна до стадіону (декілька км.). Вони хочуть розбурхати місто ходом із прапорами та речівками. Клуб же зі свого боку прагне привернути на трибуни якомога більше уболівальників, ось і придумує усілякі акції з призами для своїх фанатів. Так от після матчу фанати безкоштовно запрошуються в один з кращих нічних клубів Донецька, де буде і "халявне" пивце. Фанати, звичайно, раді й сподіваються, що такі акції будуть повторюватись.

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «Фанів "Металурга" пригощатимуть "халявним" пивом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути