четвер, 16 червня 2011 09:41

Фани "Ванкувера" знущалися над автівками і громили магазини
29

Фото: Reuters

Поліція Ванкувера змушена була використовувати сльозогінний газ, щоб втихомирити натовп агресивно налаштованих уболівальників, засмучених поразкою своєї команди в сьомому матчі фінальної серії плей-офф НХЛ.

Тисячі фанатів "Кенакс" вийшли на вулиці міста напередодні вирішального поєдинку, сподіваючись відсвяткувати завоювання "Ванкувером" Кубка Стенлі, однак зустріч виграв "Бостон" - 4:0.

Натовп людей в футболках "Кенакс" почав бити вітрини в діловій частині Ванкувера, перевернув кілька машин, у тому числі і поліцейську, один автомобіль був підпалений.

Телеканали показували кадри палаючого автомобіля неподалік від стадіону "Роджерс Арена", де проходив матч, а радіостанції повідомляли про те, що були розбиті вітрини декількох магазинів, які потім пограбували.

Інформації про арешти поки немає, проте поліцейські діяли в спеціальному спорядженні. За інформацією ЗМІ, одна людина постраждала, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Фани "Ванкувера" знущалися над автівками і громили магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути