Ексклюзиви
вівторок, 07 квітня 2009 10:27

Фани "Металіста" псують репутацію клубу

Фани "Металіста" псують репутацію клубу
Шановні вболівальники!

Останнім часом футбольний клуб "Металіст" усіляко співпрацював з вами, надаючи підтримку в організації виїздів, підготовці яскравих банерів і посередництво в діалозі з правоохоронними органами.

При забезпеченні порядку ми відмовилися від Беркута, мінімізували кількість міліції на секторах, ввели практику обслуговування матчів стюардами, а простіше кажучи, пішли назустріч усім вашим побажанням.

У свою чергу, у відповідь на ці дії ми не зустріли відповідної реакції, на секторах продовжують використовуватися заборонені піротехнічні вироби: файєри, взривпакети, димові шашки.

Зокрема, під час проведення матчу з "Дніпром", на трибунах було використано велику кількість вищезгаданих виробів, які загрожували життю та здоров"ю оточуючих глядачів та учасників матчу.

Крім цього, на клуб будуть накладені штрафні санкції, а сам факт систематичних грубих порушень регламенту ФІФА та УЄФА несприятливо позначиться на іміджі міста в світлі проведення Євро-2012.

Футбольний клуб "Металіст" заявляє рішучий протест витівкам хуліганів і розриває усіляке співробітництво з тими представниками фан-руху, які підтримуючи свою команду переходять рамки дозволеного.

У випадку, якщо ви, шановні вболівальники, не зробите висновки з ситуації, що склалася, і не почнете зустрічні кроки щодо забезпечення порядку під час проведення футбольних матчів,клуб буде змушений припинити співпрацю з усіма представниками фан-руху.

ФК "Металіст".

Це вже не перше звернення до фанатів харківського клубу. Місяць тому їх вже попереджав віце-президент ФФУ Сергій Стороженко. Але, як ми бачимо, його мало хто почув.

2012ua.net, ФК"Металіст"

Зараз ви читаєте новину «Фани "Металіста" псують репутацію клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути