субота, 01 лютого 2014 18:42

Фани "Карпат" обіцяють чинити зі скаутами "Шахтаря", як з "тітушками"

Фани "Карпат" обіцяють чинити зі скаутами "Шахтаря", як з "тітушками"
Фото: ultras.org.ua

Група вболівальників "Карпат" "Завжди вірні" заявили про те, що "Шахтар" краде футболістів у "Карпат" та інших клубів. Фанати попередили, що в разі повторення подібних випадків будуть чинити так, як чинять з "тітушками", йдеться в повідомленні на офіційному сайті львівського клубу.

"Ми, вболівальники "Карпат", змушені звернутися до вас з наполегливим проханням зупинити незаконні спроби з боку "Шахтаря" переманювання, а називаючи речі своїми іменами - крадіжка юних футболістів, у яких контракти в інших клубах. У цивілізованому світі правила гри, схоже, не діють на донецькому полі, функціонери якого звикли брати своє в кращих традиціях рейдерських захоплень.

Повинні застерегти: нам би дуже не хотілося за наступну спробу вкрасти футболіста "Карпат", з боку так званих "скаутів" "Шахтаря", чинити з ними так, як нині чинять чесні люди з "тітушками", - повідомили вболівальники на офіційному сайті.

Нагадаємо, раніше фанати "Карпат" зажадали від опозиції застосувати зброю в парламенті. Раніше про підтримку народних акцій протесту заявили ультрас "Динамо", "Дніпра", "Карпат", "Шахтаря", "Ворскли", "Металіста", "Зорі" та інших клубів.

Зараз ви читаєте новину «Фани "Карпат" обіцяють чинити зі скаутами "Шахтаря", як з "тітушками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути