вівторок, 01 листопада 2011 10:09

Фани "Карпат" не забули сказати "Спасибо жителям Донбасса..."

Фани "Карпат" не забули сказати "Спасибо жителям Донбасса..."

Гасло футбольних уболівальників "Спасибо жителям Донбасса...", "авторські права" на який приписують ультрас столичного "Динамо", знову нагадало про себе. На цей раз його скандували у Львові фанати "Карпат" під час матчу з дніпропетровським "Дніпром".

Поєдинок відбувся в рамках 15 туру української Прем'єр-ліги 30 жовтня. До того часу, коли почалося скандування, рахунок на табло був 2:0 на користь "Дніпра". Такий результат був зафіксований і після фінального свистка.

Нагадаємо, вперше гасло пролунав 7 серпня в Києві під час матчу "Динамо" і "Карпат", в якому кияни здобули перемогу (2:0). Поєдинок завершився гучним скандалом, пов'язаним з побиттям фанатами обох клубів співробітника "Динамо" Андрія Саламатова. Останній намагався зірвати з сектора львів'ян банер з зображенням Романа Шухевича.

У побитті співробітника столичного клубу правоохоронці офіційно звинуватили одного з лідерів ультрас "Динамо" Андрія Кореновського. Тим не менш, фанати біло-синіх вважають, що затриманий їхній товариш був саме за згадане гасло.

Зараз ви читаєте новину «Фани "Карпат" не забули сказати "Спасибо жителям Донбасса..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути