понеділок, 25 липня 2011 23:09

Фанати "Металіста" спалили плакат з Денисом Олійником

Харківські фанати спалили плакат із зображенням Дениса Олійника. Молоді люди, які приховали свої обличчя під футболками із символікою "Металіста", демонстративно перед відеокамерою підпалили плакат із зображенням екс-гравця "Металіста" Дениса Олійника. Змонтувавши відео, хлопці наклали звук - у пісні йдеться про Іуду ...

Таким своєрідним флеш-мобом хлопці висловили своє невдоволення переходом гравця з команди. Як вони говорять самі, вони вважають це зрадою.

"Це реакція на його зраду! Він перейшов у стан нашого головного суперника. Такий вчинок в світі називається зрадою. Наприклад, трансфер Торреса із "Ліверпуля" в "Челсі", Фіго з "Барси" в "Реал". Прикладів багато і розправ було теж багато! Харківські фанати вирішили це виразити таким способом", - пояснюють свої дії фанати.

Нагадаємо, Денис Олійник перейшов до дніпропетровського "Дніпра". Причини переходу екс-гравця "Металіста" ні керівництво клубу, ні тренерський штаб не розголошує.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Металіста" спалили плакат з Денисом Олійником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути