Ексклюзиви
вівторок, 28 лютого 2012 16:59

Фанати "Зеніта" розмели футболки Аршавіна

Клубні магазини петербурзького "Зеніта" почали продаж ігрових футболок з ім'ям і 29-м номером капітана збірної Росії Андрія Аршавіна вже на ранок після оформлення оренди футболіста.

Перша партія футболок була виготовлена через кілька годин після оформлення оренди та з 10:00 суботи, 25 лютого, вони надійшли в продаж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аршавін повернувся з "Арсеналу" в "Зеніт"

Першим покупцем нової ігрової форми у флагманському магазині "Зеніта" на Невському проспекті виявився шанувальник клубу з Нижньовартовська Ілля Слободний, який придбав її в подарунок другу. Всього за перші години роботи клубних магазинів в Петербурзі було продано кілька десятків нових футболок Андрія Аршавіна. Серед покупців виявилися як петербурзькі вболівальники, так і туристи з Фінляндії, Швеції та Латинської Америки, повідомляє "Ехо Петербурга".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венгер відправив Аршавіна в дубль

Як раніше повідомляв "Росбалт", одними з перших до повернення Андрія Аршавіна в рідне місто підготувалися торговці сувенірною продукцією. Фірмові зенітовські футболки з 29-м номером і прізвищем "Аршавін" вже заполонили магазини петербурзького клубу. І це при тому, що інформація про піврічну оренду футболіста трималася в секреті. Договір між петербурзьким "Зенітом" і лондонським "Арсеналом" був укладений за 40 секунд до закриття "зимового" трансферного вікна. До переходу в "Арсенал" Андрій грав у "Зеніті" під 10-м номером.

Нагадаємо, півзахисник "Арсеналу" Андрій Аршавін на півроку знову став гравцем "Зеніту". Оренда футболіста обійшлася "Зеніту" в один мільйон фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Зеніта" розмели футболки Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути