пʼятниця, 14 березня 2008 12:38

Фанам "Спартака" в Пітері рекомендували не світиться в клубній атрибутиці

ГУВС Санкт-Петербурга звернулося до уболівальників московського "Спартака", які збираються прибути на матч першого туру чемпіонату Росії по футболу з "Зенітом", дотримуватись певних правил поведінки. Зокрема, фанатам червоно-білих не рекомендовано ходити по місту в спартаківській атрибутиці, щоб уникнути сутичок з місцевими хуліганами.

Міліція пообіцяла не затримувати на стадіоні вболівальників "Спартака", які можуть запізнитися на потяг або літак до Москви. Для виходу із стадіону "Петровський" їм необхідно буде пред"явити квиток на транспортний засіб. Уболівальникам рекомендовано також прийти на стадіон до 14:00, хоча матч почнеться в неділю, 16 березня, в 16:00.

На матчі очікується близько трьох тисяч вболівальників "Спартака". Керівництво Жовтневої залізниці пообіцяло вирішити питання про виділення для ниъх додатковий потяг для відправки до Москви.

Нагадаємо, що 4 квітня минулого року перед матчем 1/4 фіналу Кубка Росії близько п"ятисот уболівальників "Спартака", що приїхали до Санкт-Петербурга, відразу після виходу з поїздів були затримані міліцією і поміщені в "спецвідстійник". Міліція відпускала всіх охочих, але для цього потрібно було заплатити по 500 рублів з людини.

Пізніше за дію представників пітерського ГУВС були визнані неправомірними.

"Лента.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Фанам "Спартака" в Пітері рекомендували не світиться в клубній атрибутиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути