пʼятниця, 31 серпня 2012 17:35

Фалькао не зміг вимовити "Дніпропетровськ" на жеребкуванні Ліги Європи
7

Фото: ФОТО: Reuters

У Монако відбулося жеребкування групового етапу Ліги Європи УЄФА, в якій взяло участь відразу п'ять клубів з пострадянського простору.

Чвертьфіналіст минулого розіграшу "Металіст" може бути задоволений жеребкуванням: підопічні Мирона Маркевича отримали в суперники по групі К "Байєр", "Русенборг" і віденський "Рапід". Трохи менше пощастило "Дніпру" - дніпропетровці у квартеті F схрестять шпаги з грізними ПСВ і "Наполі", і зі шведським АІКом, який вибив з боротьби московський ЦСКА.

Мабуть, можуть бути задоволені жеребкуванням і діючі переможці турніру з "Атлетико" - "матрацники" почнуть захист титулу в групі В, куди також відправилися тель-авівський "Хапоель", "Вікторія" з Пльзеня і "Академіка".

Дві кращі команди кожної групи вийдуть в 1/16 фіналу. Вирішальний поєдинок турніру відбудеться на "Амстердам Арені" 15 травня 2013 року.

Додамо, що жеребкування проводив найкращий бомбардир Ліги Європи двох розіграшів колумбійський нападник мадридського "Атлетика" Радамель Фалькао. Футболіст не зміг вимовити назву українського міста - Дніпропетровськ. Радамеля виручив генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно.

Ще один конфуз стався з легендарним голландським футболістом Патріком Клюйвертом. Нападник назвав Махачкалу Махалалою, коли витягнув кульку к з "Анжі".

Зараз ви читаєте новину «Фалькао не зміг вимовити "Дніпропетровськ" на жеребкуванні Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути