Ексклюзиви
середа, 13 травня 2009 11:08

Євросезон з Сьоміним збагатив "Динамо" на €8 млн

Євросезон з Сьоміним збагатив "Динамо" на €8 млн

Програвши своєму сьогоднішньому суперникові "Шахтареві" в 1/2 Кубка УЄФА, "Динамо" може підбити фінансові підсумки першого євросезону з Юрієм Сьоміним. У грошовому еквіваленті він виявився найуспішнішим для киян після ери Валерія Лобановського.

Кияни заробили 8,1 млн євро, з яких 7,2 млн, - в Лізі чемпіонів: 3 млн - за вихід в груповий турнір, 2,4 млн - за шість проведених в ньому матчів і 1,8 млн - як бонуси за дві перемоги (по 600 тис. за кожну) і дві нічиїх (по 300 тис.). Вихід в 1/4 і 1/2 Кубка УЄФА поповнив казну "Динамо" ще на 900 тис. євро призових від УЄФА.

"Динамо" вже може починати рахувати свої доходи в сезоні 2009/2010

Крім того, "Динамо" вже може починати рахувати свої доходи в сезоні 2009/2010, в якому завдяки чемпіонству гарантовано виступить в груповому раунді Ліги чемпіонів. Отже, отримає як мінімум 5,4 млн євро.

8 грудня 2007 року в Києві Юрій Сьомін був офіційно представлений як новий головний тренер клубу "Динамо" Київ. Контракт підписаний на два з половиною роки з можливістю продовження ще на рік.

За матеріалами "Оглядач", "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Євросезон з Сьоміним збагатив "Динамо" на €8 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути