четвер, 17 червня 2010 15:28

Європейські жінки "поклали око" на Буффона і Касільяса

Європейські жінки "поклали око" на Буффона і Касільяса

Жінки п'яти європейських країн назвали найкрасивіших футболістів чемпіонату світу з футболу в ПАР. Це воротарі збірних Італії Джанлуїджі Буффон і Іспанії Ікер Касільяс, а також півзахисник команди Франції Йоан Гуркюфф. Такі дані опитування популярного французького жіночого сайту, передає радіостанція "Маяк".

Головною несподіванкою опитування став підвищений інтерес жінок до мундіалю. Так, понад 80% з них заявили, що стежать за матчами чемпіонату світу, а 34% відзначили, що "відчувають ейфорію" від цього турніру. Найбільший інтерес футбол викликає у іспанок і італійок.

При цьому футбол приваблює жінок не тільки симпатичними гравцями. 30% опитаних заявили, що знають всі футбольні правила напам'ять, а 60% - "знають майже всі".

Однак не всі свято вірять у свої збірні. Так, француженки більше не вірять у повторення успіху на чемпіонаті світу 1998 року. Набагато більш оптимістично налаштовані англійки. А більше за всіх в свою збірну вірять німкені.

За матеріалами newsru.com

Зараз ви читаєте новину «Європейські жінки "поклали око" на Буффона і Касільяса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути