вівторок, 11 березня 2014 17:00

"Євробаскет пройде в Україні, питання із заявкою на Олімпіаду вирішимо у найближчі дні" - Булатов

"Євробаскет пройде в Україні, питання із заявкою на Олімпіаду вирішимо у найближчі дні" - Булатов
gazeta.ua

Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов зустрівся з президентом Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою. Про це політик розповів сьогодні на прес-конференції.

"Вчора вечером у мене була зустріч із Сергієм Назаровичем Бубкою. Ми обговорювали різні питання, у тому числі торкалися теми наших олімпійців. Хочу сказати, що всі зобов'язання, які були прийняті перед олімпійцями та паралімпійцями будуть виконані у повному обсязі.

Що стосується фінансування всього спорту, то поки воно йде у запланованому режимі. Але у зв'язку з тим, що буде зменшення бюджету, можливий перенос тих чи інших змагань. Зараз це питання обговорюється зі всіма федераціями. Ми шукаємо компроміси і дивимося на заходи, які можна скасувати. Зазначу, що такі рішення будуть солідарними з думкою самих спортсменів.

Ми відстоюємо принцип того, щоб заплановані змагання відбулися у максимальному об'ємі. Там, де можна щось скоротити без завдання збитку спортсменам та Україні, там де є взаємопорозуміння, будемо це робити. Але це рішення буде спільним. Ми переходимо у формат роботи, коли рішення приймаються не міністерством, а за участі безпосередніх учасників."

Булатов розповів про долю Євробаскету-2015 та заявки на зимову Олімпіаду-2022.

"Євробаскет-2015 ми плануємо проводити. Сьогодні у нас відбудеться зустріч з цього приводу. Обговоримо всі проблеми, які є у підготовці до турніру. Ми прикладемо максимум зусиль, щоб Євробаскет відбувся.

Щодо Олімпіади, то вчора о 10 годині вечора ми завершили нашу розмову з Бубкою саме цим питання. Продовжимо його обговорювати завтра. Я готовий буду відповісти на це питання у кілька найближчих днів."

Додамо, що сьогодні Булатов провів зустріч з футбольними ультрас і підтвердив, що чемпіонат України стартує 15 березня.

Зараз ви читаєте новину «"Євробаскет пройде в Україні, питання із заявкою на Олімпіаду вирішимо у найближчі дні" - Булатов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути