вівторок, 11 березня 2014 16:14

"Чемпіонат стартує 15 березня" - Булатов зустрівся з ультрас
13

Фото: Ірина КОЗЮПА

21-й тур прем'єр-ліги України, як і повідомлялося раніше, пройде на ці вихідні — 15-16 березня. Це сьогодні на прес-конференції підтвердив міністр молоді і спорту Дмитро Булатов.

"Хочу коротко розповісти про нашу розмову з ультрас і перечислити ключові речі. Перше, чемпіонат України стартує з 15 березня. Друге, ми будемо підсилювати охорону силами громадського порядку.

У нас відбулась зустріч з ультрас. Нам вдалося порозумітися. Ми визначили коло питань на майбутнє. Для себе я оцінюю нашу розмову, як дуже конструктивну. Наступні кроки вже будуть досить вагомі і помітні. Зараз ми будуємо свою роботу на потребах суспільства".

Булатов заявив, що прийматиме швидкі рішення і підключатиме для цього всі необхідні ресурси.

Генеральний директор Державного концерну "Спортивні арени України" Сергій Сімак зазначив, що зустрічі міністра та ультрас проходитимуть на постійній основі.

"Мені приємно, що "Олімпійський" першим в Україні провів матч між ультрас. Тоді зіграли фанати "Динамо" проти вболівальників "Шахтаря". Зустріч міністра та ультрас також проходить у нас. Навряд чи щось подібне було раніше. Такі зустрічі відбуватимуться на постійній основі.

Щодо відновлення чемпіонату, то державні арени повністю готові до проведення матчів. Поля перебувають у відповідному стані. Інші стадіони України, які проводять матчі прем'єр-ліги, також готові. Сподіваюсь, що 15-16 березня матчі пройдуть на хорошому рівні".

Додамо, що разом із Булатовим та Сімаком участь у прес-конференції взяли представники ультрас київського "Динамо" Андрій Кореневський та ультрас дніпропетровського "Дніпра" Владислав Тітарєв.

Зараз ви читаєте новину «"Чемпіонат стартує 15 березня" - Булатов зустрівся з ультрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути