вівторок, 30 вересня 2008 10:30

Євро-2012 знову під загрозою

Євро-2012 знову під загрозою
Міністерство спорту Польщі в понеділок припинило діяльність Польської футбольної асоціації у зв"язку зі звинуваченнями в корупції.

Як повідомляє "Reuters", міністерство провело ревізію бухгалтерської звітності та виявило ряд порушень. За словами Міністра спорту Мирослава Джевецкого, асоціація не приймала адекватні заходи для боротьби з недоліками.

Після проведення перевірки М. Джевецкі направив запит в арбітражний трибунал Польського олімпійського комітету з проханням усунути від роботи керівництво футбольної асоціації та призначити тимчасового керівника. Їм став Роберт Завлоськи.

Міністр спорту впевнений, що скандал з федерацією не позначиться на підготовці до чемпіонату Європи. А сам Р. Завлоськи повідомив, що вже відправив пояснювального листа президентові UEFA Мішелю Платіні з запевненнями, що роботам по організації Євро-2012 нічого не загрожує і вони будуть проведені своєчасно.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012 знову під загрозою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути