Ексклюзиви
пʼятниця, 14 серпня 2009 13:53

Євро-2012. Україну відвідають ревізори УЄФА

Євро-2012. Україну відвідають ревізори УЄФА

17-го серпня експерти УЄФА відвідають Україну в рамках моніторингу її підготовки до Євро-2012. Про це на прес-конференції повідомив голова місцевого організаційного комітету Євро-2012 Маркіян Лубківський, передають "Українські новини". За його словами, групу експертів УЄФА очолить директор Євро-2012 з футболу Мартін Каллен.

В рамках візиту вони зустрінуться з представниками Кабінету Міністрів, керівництвом координаційного бюро з питань підготовки до чемпіонату, а також з представниками місцевого організаційного комітету. В ході цих зустрічей обговорюватимуться питання розподілу зон відповідальності в ході підготовки до чемпіонату між властями і місцевим організаційним комітетом Євро-2012 з футболу.

Нагадаємо, УЄФА має намір 10-11 грудня ухвалити остаточне рішення по містах, які прийматимуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року. 13 травня УЄФА визначив Київ приймаючим Євро-2012 містом, виключив із списку міст-претендентів Одесу і Дніпропетровськ, а рішення по Донецьку, Львову і Харкову було відкладене. До 30 листопада міста повинні провести підготовку по зведення стадіонів, аеропортів, транспортної і готельної інфраструктури до вимог УЄФА.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Україну відвідають ревізори УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути