Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 19:48

Євро-2012. Польща хоче взяти під контроль футбольних хуліганів

Євро-2012. Польща хоче взяти під контроль футбольних хуліганів
У рамках підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Польща пропонує Україні обмінюватися інформацією щодо осіб, які потрапили в поле зору правоохоронних органів через бешкетування на стадіонах під час футбольних матчів.

Про це йшлося сьогодні у ході робочої зустрічі представників Міністерств юстиції двох країн, повідомили УНІАН у прес-службі Мін"юсту.

Пропонується розробити механізм обміну інформацією між Польщею та Україною з метою особливого контролю за футбольними бешкетниками під час проведення "Євро-2012".

Крім того, як було наголошено у ході зустрічі, Україні варто розглянути можливість запровадження процедури прискореного провадження щодо осіб, які були затримані під час футбольних матчів. Аналогічна процедура застосовується в Польщі щодо осіб, які займаються футбольним хуліганством, з метою ефективності розгляду подібних правопорушень.

Як повідомлялося, 16 січня 2008 року Кабінет міністрів постановою утворив Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

На виконання вказаної постанови Кабміну Міністерство юстиції створило робочу групу, що надає центральним органам виконавчої влади експертну та консультативну юридичну допомогу з питань підготовки фінальної частини чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012".
Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Польща хоче взяти під контроль футбольних хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути