середа, 14 грудня 2011 13:05

Євро-2012. Збірна Данії останньою з квартету B відмовилася жити в Україні

Євро-2012. Збірна Данії останньою з квартету B відмовилася жити в Україні

Національна збірна Данії під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року буде базуватися у польському місті Колобржег. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт Датського футбольного союзу.

Данці зіграють у групі B з командами Голландії, Португалії та Німеччини. При цьому всі поєдинки вони проведуть в Україну, а точніше у Львові та Харкові. До місця футбольних баталій гравці збірної Данії добиратимуться чартерами.

"Нашими основними вимогами були тренувальні поля і транспортна логістика. Колобржег дуже схожий на наш тренувальний центр в Данії. Місцевий готель розташований недалеко від чудового стадіону та аеропорту", - сказав головний тренер команди Мортен Ольсен.

Зазначимо, що решта команд цього квартету також будуть жити в Польщі, незважаючи на те, що матчі групового раунду проведуть в Україні.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України Борис Колесников був здивований рішенням збірної Англії жити під час Євро-2012 у польському Кракові.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Збірна Данії останньою з квартету B відмовилася жити в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути