Ексклюзиви
понеділок, 07 листопада 2011 12:56

"Це футбол, а не зоряні війни" - Дикань

"Це футбол, а не зоряні війни" - Дикань

Воротар "Спартака" Андрій Дикань прокоментував інциденти під час матчу 30-го туру чемпіонату Росії між "Динамо" і "Спартаком" (1:1), коли вболівальники з трибун намагалися засліпити його лазером.

"Мені і до цього світили лазером в очі. Вперше зі мною подібний інцидент стався в Лізі Європи, коли "Спартак" в Словаччині грав з "Жиліною". Але в Росії мене так неприємно здивували вперше. Це футбол, а не зоряні війни, подібні випадки мають докорінно присікатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Око Андрія Диканя під час матчу атакували лазером

Це ж просто беззаконня! Може, нам взагалі із зав'язаними очима на поле виходити? І що це за псевдофани такі? Нормальні-то вболівальники приходять на арену дивитися футбол!

Скільки разів світили в очі під час гри? Як мінімум чотири рази - двічі в першому і двічі у другому таймі. Наскільки можу судити, у першому таймі у цих індивідуумів була краща позиція. Добре ще, що я постійно перебував у русі, направити лазерний промінь мені в очі було непросто.

Втім, це ще не все: у нас, крім лазера, кидали і запальничками, і монетами. Що й казати, неприємний осад від цієї гри залишився", - цитує Диканя "Советский спорт".

Зараз ви читаєте новину «"Це футбол, а не зоряні війни" - Дикань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути