субота, 05 листопада 2011 18:37

"Динамо" і "Спартак" розписали мирову в московському дербі

"Динамо" і "Спартак" розписали мирову в московському дербі

Матч між московськими футбольними клубами "Спартак" і "Динамо" в рамках 30-го туру Чемпіонату Росії завершився з рахунком рахунком 1:1.

Зустріч проходила на стадіоні "Арена - Хімки", "Динамо" виступало в ролі господарів. Рахунок в матчі на 39-й хвилині відкрив футболіст "Динамо" Кевін Кураньї, якому вдалося переправити м'яч у ворота "Спартака" після навісу. На перерву команди пішли за переваги "Динамо", проте вже на 57-й хвилині спартаківець "Ейден Макгіді зрівняв рахунок.

У середині другого тайму гравець "Спартака" Каріока порушив правила, зірвавши контратаку "Динамо", і був вилучений, оскільки отримав другу за рахунком "жовту картку". Тим не менш, до кінця матчу командам не вдалося забити жодного гола, і зустріч завершилася нічийним результатом.

Крім московського дербі 5 листопада було зіграно ще три матчі. "Терек" вдома обіграв "Краснодар" (2:0), "Анжі" крупно виграли у "Крилья Совєтов" (3:1), дубль на рахунку Самуеля Ето'O, а "Ростов" у рідних стінах перед фінальним свистком вирвав перемогу у "Томі" (2:1). Вирішальний м'яч на рахунку екс-футболіста "Карпат" Развана Кочиша.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Спартак" розписали мирову в московському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути