вівторок, 12 листопада 2013 10:17

"Є невеличкий список, надіюсь, що проскочу" - чергу за квитками на матч Україна-Франція займали з 6-ї ранку

Кілька тисяч вболівальників зібралися під касами НСК "Олімпійського". Сьогодні тут стартують продажі квитків на матч плей-офф кваліфікації ЧС-2014 між збірними України та Франції. Черга з людей розтягнулася на кілька сотень метрів.

Дехто сюди прийшов ще о 6-й ранку.

"Мені сюди їхати дві години. Фактично, я тут з 6-ї ранку. Кажуть, білетів на всіх не вистачить. Але надіюсь, я проскочу. Ми тут сформували невеличкий список, хто першим іде. Але чи будуть по ньому купляти, невідомо", - каже киянин Олег Веремеєнко.

Кілька разів натовп скандує "Слава Україні! Героям слава!".

Час початку продажу квитків — 10.00.

Нагадаємо, квитки на матч розпочали продавати 24 жовтня, і вони були доступні лише через сайт UFI. При цьому забронювати їх було дуже проблематично, оскільки сервер не витримував навантажень і постійно підвисав. Через що 30 жовтня адміністрація сайту призупинила продаж.

Відновлення продажу кілька разів переносилося, а ввечері, 1 листопада, на сайті з'явилося повідомлення, що всі квитки повністю заброньовані.

Нагадаємо, матч збірних України та Франції відбудеться 15 листопада на НСК "Олімпійський" о 21:45. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Є невеличкий список, надіюсь, що проскочу" - чергу за квитками на матч Україна-Франція займали з 6-ї ранку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути