пʼятниця, 19 листопада 2010 08:59

Екстраліга. "Сокіл" вдома обіграв "Металургс"

Екстраліга. "Сокіл" вдома обіграв "Металургс"

У четвер, 18 листопада, київський "Сокіл" на домашній арені в Броварах приймав "Металургс" (Лієпая).

Рахунок в поєдинку "Сокіл" відкрив вже на 28 секунді першого періоду і незабаром подвоїв свою перевагу. Однак втримати результат кияни не змогли - дві шайби латвійців і на перерву команди йдуть за рахунку - 2:2.

Все вирішили два наступних періоду, в кожному з яких "Сокіл" зумів забити, при цьому зберігши свої ворота в недоторканості.

Особливо варто відзначити гру Романа Сальникова, який відзначився дублем, і Вадима Шахрайчука, на рахунку якого, крім закинутої шайби, ще дві результативні передачі. Саме ця зв'язка стала запорукою результативної гри "Сокола" у звітному матчі.

Додамо, що в одному з епізодів гри нападник латвійців Юріс Шталс так метнув 185-грамовий диск у воротаря "Сокола" Ігоря Карпенка, що ледь не скалічила стража воріт. Благо залізний прут на масці голкіпера лише прогнувся, але не тріснув. Щоб прийти до тями від шоку, Карпенко довелося взяти паузу.

Відзначимо, що це була остання домашня гра "Сокола" цієї осені. Після 27 ігор в активі киян - 46 очок і четверте місце в турнірній таблиці. Від лідера Екстраліги мінської "Юності" киян відокремлює 23 очки.

Хокей. Екстраліга

"Сокіл" - "Металургс" - 4:2 (2:2, 1:0, 1:0)

Шайби: 1:0, Сальников (Шахрайчук, Олецький), 0:28, 2:0, Литвиненко (Цируль), 1:11, 2:1 Зелтіньш (Наваренко, Павлов), 5:27, Блінов, (Кнікстс, Фелдманіс ), 3:2, Сальников (Шахрайчук, Олецький), 31:02, 4:2 Шахрайчук (Климентьєв, Благой) 56:50.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Екстраліга. "Сокіл" вдома обіграв "Металургс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути