четвер, 07 березня 2019 10:01

Експерт розповів про перспективи "Динамо" в протистоянні із " Челсі"

Експерт розповів про перспективи "Динамо" в протистоянні із " Челсі"
Артем Франков

В четвер 7 березня "Динамо" зіграє в гостях проти " Челсі" перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Я вважаю, що в "Динамо" робочі шанси проти супеника –каже головний редактор журналу " Футбол" Артем Франков.- Звичайно, що " Аристократи" - безперечний фаворит цього протистояння. Сперечатися із цим безглуздо. " Челсі" - один із головним фаворитів Ліги Європи взагалі. Зараз настав дуже сприятливий момент для того щоб зіграти проти " Челсі". Не варто закидувати шапками англійського гранда. Матч фіналу Кубка Ліги тільки підтвердив силу цієї команди. Водночас, конфлікт під час фіналу Кубка Ліги між тренером Саррі та воротарем Кепою свідчить, що в середині команди не все добре, як такого тренерського керівництва немає. Складається враження, що команда грає сама по собі.

" Челсі" має проблеми в середині команди"

" Челсі" введе боротьбу із "Тотенхемом", " Манчестер Юнайтед ", Арсеналом" за одну путівку в Лігу Чемпіонів наступного сезону. Тому, звичайно, що на Ліги Європи може бути не найбільша мотивація.

"Не варто сподіватися, що " Челсі" не буде налаштований та Лігу Європи. Зараз цей турнір дуже важливий для англійського клубу. Фактично це шанс потрапити наступного сезону до Ліги чемпіонів, бо справи в чемпіонаті поки йдуть не кращим чином. " Челсі" може залишитися без місяця в зоні Ліги чемпіонів. Свого часу, таким шляхом пройшов "МЮ" за часів Жозе Моуріньо – продовжує Франков".

"Челсі" максимально мотивований на Лігу Європи


Звичайно, що грати двічі на тиждень – не так просто. Тому варто очікувати, що не всі провідні гравці команди Саррі вийдуть в матчі проти "Динамо", Свій шанс можуть отримати футболісти, які не так багато грають в чемпіонаті.

"Я думаю, що певна ротація в матчах проти "Динамо" буде мати місце. Склад команди на матчі чемпіонату та Ліги Європи відрізняється. Насамперед, надається відпочинок лідеру Азару, без якого зараз цю команду важко уявити. Виходить захисник ротації Крістенсен, який в чемпіонаті програє конкуренції. Запасний воротар Кабальєро займе місце у воротах . Але загалом, це аж ніяк не впливає на результат. З 8 матчів Ліги Європи "Челсі" переміг в 7 за одної нічиї. В 1/16 проти норвезького "Мальме" взагалі не виникло ніяких проблем. Граючи без улюбленця тренера Саррі Жоржиньо, Азара. Ротація в клубі такого рівня – поняття доволі відносне – зазначає експерт."

В четвер варто очікувати ротації від Саррі


При тому, що "Динамо" не варто сподіватися тільки на проблеми суперника, але потрібно думати про власну гру.

Для "Динамо" не повинно бути ніяких проблем із мотивацією на обидві гри проти " Челсі". Україні дуже важливо потіснити бельгійців із 8 сходинки рейтингу УЄФА. "Динамо" вже набрав більше очок ніж "Шахтар" в єврокубках. Звичайно, що апетит приходить під час їжі. Можлива перемога над " Челсі" буде вписати золотими літрами в історію "Динамо". За останні роки великих перемог в динамівців не так багато. Все це дуже важливо для становлення молодих гравців та набуття психології переможця. Звичайно, що фінансовий фактор тут теж буде дуже важливим. Клуб отримає дуже гарні преміальні. Для вболівальників у наш важкий час футбол стає справжньо віддушиною. Тому в "Динамо" із налаштуванням не має бути жодних проблем взагалі- підсумовує Франков".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Варто сподіватися на нестабільність "Челсі" - експерт оцінив шанси "Динамо" в Лізі Європи

В першій грі проти " Челсі" стане зрозуміло, чи зможе "Динамо" претендувати на прохід до наступного раунду Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про перспективи "Динамо" в протистоянні із " Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути