понеділок, 10 травня 2021 21:00

Експерт розповів, завдяки чому "Інтер" став чемпіоном Італії

Експерт розповів, завдяки чому "Інтер" став чемпіоном Італії
Антоніо Конте очолює "Інтер" другий сезон. Фото: REUTERS

Міланський "Інтер" став чемпіоном Італії сезону-2020/21.

Команда Антоніо Конте відірвалася від своїх переслідувачів "Мілана", "Аталанти", "Ювентуса" та змогла достроково здобути "скудетто".

– "Від "Інтера" чекали прогресу ще минулого сезону, коли команду очолив Конте, - каже журналіст 33-річний Юрій Шевченко, спеціалізується на італійському футболі. – Воротар команди Самір Ханданович влучно описав ситуацію. Попередній тренер Лучано Спаллетті повернув"Інтер" до групи найсильніших команд Італії, а нинішній узяв найкраще від його спадку й побудував свою команду, керуючись досвідом у "Ювентусі" та "Челсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мілан" наблизив Пірло до відставки

Протягом першого року Конте шукав, яким буде його "Інтер". Від схеми 3-5-2 він не відмовився. Але намагався зрозуміти, які гравці найкраще втілять його бачення футболу. Влітку було кілька трансферів на вимогу тренера. Та виявилося, що найсильніший "Інтер" складається з тих, хто був у команді в дебютному сезоні Конте. Він знайшов ідеальне поєднання, залучив Крістіана Еріксена, і вийшов переможний варіант.

"Інтер" сильний, але не без допомоги конкурентів. У першу чергу, "Ювентус". Складний сезон туринців став подарунком для міланської команди, яка на дистанції легко обійшла багаторічного чемпіона. Інші претенденти на "скудетто" також нестабільні".

Подробиці читайте в журанлі "Країні" від 13 квітня 2021 року. Друковану версію можете придбати в точках продажу преси або передплатити. Передплатний індекс - 37278. Ваші враження про журнал надсилайте на адресу: [email protected] або пишіть на сторінці журналу в соціальних мережах http://www.facebook.com/kraina.journal.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, завдяки чому "Інтер" став чемпіоном Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути