Ексклюзиви
понеділок, 28 серпня 2017 17:12

Експерт пояснив, як Ярмоленку в "Боруссії" не стати другим Коноплянкою

Експерт пояснив, як Ярмоленку в "Боруссії" не стати другим Коноплянкою
У "Боруссії" Ярмоленку важливо буде навчитися грати як на атаку, так і на захист. Фото: footboom.com

Форвард збірної України Андрій Ярмоленко сьогодні перейшов з "Динамо" в дортмундську "Боруссію". Наш гравець підписав з клубом німецької Бундесліги контракт, термін дії якого до 30 червня 2021 року.

Трансфер футболіста і перспективи в новому клубі оцінює екс-форвард збірної України і футбольний експерт Іван Гецко.

"Дуже хочеться сподіватися, що Ярмоленко знайшов свою команду, в українському чемпіонаті він все-таки пересидів. Купуючи його, керівництво "Боруссії" напевно бачило в ньому гравця, якості якого дозволяють швидко вписатися в стиль команди. Але тут дуже важливо, щоб думка клубу зійшлася з думкою наставника, щоб Андрій відчував довіру нового тренера і його штабу. Без цього буде важко на щось розраховувати, ми це нещодавно бачили на прикладі Коноплянки", - сказав Іван Михайлович.

"Але й від Ярмоленка тут залежить чимало. Найголовніше для нього - швидко усвідомити, що він вже не в "Динамо", де на нього працювала вся команда, а вболівальники носили на руках. А що стосується гри, то він за своїм амплуа гравець, який створює, працює на атаку. Але в "Боруссії" йому доведеться виконувати функції, з якими він раніше не стикався. Андрію важливо буде перебороти себе, максимально швидко перебудуватися на вміння за необхідності працювати на захист, підстраховувати гравців у центрі поля. Надійна гра як в атаці, так і в захисті - це формула успіху Ярмоленка в "Боруссії". Якщо зможе швидко перебудувати себе - все буде добре, не зможе - отримаємо другого Коноплянку", - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт пояснив причини яскравої гри Коноплянки за "Шальке" у передсезонних матчах

Раніше повідомлялося, що Андрій Ярмоленко успішно пройшов медобстеження в "Боруссії", а сума трансферу гравця збірної України складе € 30 млн.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, як Ярмоленку в "Боруссії" не стати другим Коноплянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути