середа, 22 вересня 2021 12:44

Експерт пояснив, у чому тренер "Шахтаря" гірший за Луческу

Експерт пояснив, у чому тренер "Шахтаря" гірший за Луческу
Тете не демонструє якісної гри з новим тренером. Фото: "Шахтар"

Колишній тренер тернопільської "Ниви" Ігор Яворський не очікує в матчі за Суперкубок видовищного футболу.

"Кожна команда дотримуватиметься своєї тактики. "Шахтар", пам'ятаючи свої недавні поразки, навряд чи піде на чужі ворота, не оглядаючись на тили. Кияни взагалі краще почуваються в українському дербі, коли грають від оборони й розраховують на контратаки. Тому очікую, що вся боротьба точитиметься в середині поля. Буде мало моментів для взяття воріт. Не виключаю, що володар Суперкубку визначиться в серії пенальті. Не треба забувати, що кияни практично не мають форварда. Звісно, за таких умов можна забити чотири м'ячі чернігівській "Десні", але важко це зробити в матчах із "Шахтарем" чи "Бенфікою".

Ігор Петрович каже, що "Шахтар" має проблеми в обороні.

"Вітао і Марлон непереконливо виглядають у захисті воріт. Тому очікую, що в матчі зіграє велика кількість українських гравців. Де Дзербі, який обпалився в матчі з "Шерифом", захоче вгодити українській публіці, випустивши вітчизняних гравців.

Думаю, що Суперкубок усе ж виграє "Динамо

Яворський стверджує, що є проблеми і в наставника донеччан.

"Де Дзербі не до кінця зрозумів, куди він потрапив. У нього частина гравців не є професіоналами до кінця. Бо вони не повертаються в захист, коли це необхідно, розраховуючи на партнерів з інших ланок. У киян таких проблем немає. Луческу налагодив дисципліну. У "Динамо" повертаються в захист Циганков, Де Пена, які раніше цього не робили".

Експерт радить звертати увагу на матч чемпіонату, який має відбутися через 10 днів після гри за Суперкубок.

"Передбачаю, що в матчі чемпіонату буде зовсім інша гра, аніж сьогодні. Луческу амбіційний, і він навряд чи пожертвує Суперкубком. За Де Дзербі я не такий упевнений. Йому важко розпилятися. І програш у чемпіонаті буде для нього болючіший. Думаю, що Суперкубок все ж виграє "Динамо". Гра в киян збалансованіша".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я думаю лише про тренерську роботу, але я не дурень" - Де Дзербі поскаржився на суддівство в Україні

Матч за Суперкубок між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться сьогодні о 21:00 в Києві. Текстова трансляція – на нашому сайті. Останній Суперкубок виграло "Динамо" в липні торік.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, у чому тренер "Шахтаря" гірший за Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути