четвер, 17 листопада 2011 09:23

Екс-чемпіон світу з боксу зберігав удома 225 кг кокаїну

Екс-чемпіон світу з боксу зберігав удома 225 кг кокаїну

Поліція Пуерто-Ріко виявила 225 кілограмів кокаїну в будинку колишнього чемпіона світу з боксу Івана Кальдерона. Велику партію наркотиків, вартість якої оцінюється в 4-4,5 мільйона доларів, була знайдена співробітниками відділу по боротьбі з наркоторгівлею в будинку в місті Умакао на узбережжі країни, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Кальдерон в інтерв'ю місцевому телебаченню заявив, що не має відношення до знайдених наркотиків. За словами 36-річного боксера, будинок в Умакао - один з декількох об'єктів нерухомості, які належать йому. Точної інформації про те, чи жив у цьому будинку спортсмен або здавав його, немає.

Як повідомляє інтернет-видання Fightnews.com, про невинність Кальдерона заявив і його промоутер Пітер Рівера. За його словами, пуерторіканський боксер дуже здивувався, коли дізнався, що в його будинку знайдено наркотики.

За непідтвердженими даними, обшук в будинку Кальдерона був проведений в рамках слідства, в ході якого в Майамі недавно був затриманий наркоторговець, що займався перевезенням кокаїну в США.

Іван Кальдерон почав професійну кар'єру в 2001 році. У минулому він був чемпіоном світу в категоріях до 47,6 і до 49 кілограмів. Всього на професійному рингу боксер провів 38 боїв, здобув 35 перемог (6 - нокаутом), зазнав дві поразки і один поєдинок звів внічию. Свій останній бій Кальдерон провів 29 жовтня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіон світу з боксу зберігав удома 225 кг кокаїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути