пʼятниця, 30 січня 2009 23:38

"Єдина сильна сторона Хея – задовгий язик" - Володимир Кличко

Чемпіон світу за версіями IBF і WBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко розповів про свій можливий бій з британцем Девідом Хейєм.

"Зараз мене чекає британський боксер Девід Хей. Він вже рік тому заявив про себе, ставши чемпіоном у першій важкій вазі, а зараз перейшов у суперважку. Амбіцій у нього, звичайно, хоч відбавляй, але при цьому відрізняється провокаційною поведінкою, якщо не сказати потворною. Його витівкам навіть важко підібрати слова. Щосили Хей прагне провокувати своїми висловами. Вважаю, що поведінка його абсолютно неадекватна. І те, що він зробив на сторінках одного з журналів – непристойно позував перед фотокамерами – просто жах. Можу дати тільки одну відповідь. Ні, я не збираюся вступати в словесну полеміку або непристойно позувати на фото "в адресу" суперника. Відповім по-слав"янські – на рингу покажу Девіду Хею, де раки зимують. Сильна сторона Хея – дуже довгий язик. А ось вже в рингу я постараюся зробити так, щоб Хей закінчив бій у горизонтальному положенні.

Імовірно, бій з Хеєм повинен відбутися 20 червня в Лондоні на стадіоні "Челсі". Хоча це ще не вирішено на сто відсотків. Переговори тривають", – розповів Володимир виданню "СПОРТглавред".

Зараз ви читаєте новину «"Єдина сильна сторона Хея – задовгий язик" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути