четвер, 03 листопада 2016 14:59

"Є речі, які ми з Ребровим не обговорюємо" - Шевченко

"Є речі, які ми з Ребровим не обговорюємо" - Шевченко
Фото: sport.ua

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів sport.ua про своє бачення ситуації в "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" має зосередитися на чемпіонаті України

"Краще за будь-який діалог - це довіра тренера. Ми бачимо, що в зв'язку з різними обставинами, "Динамо" дає можливість грати і проявити себе молодим гравцям. Для мене це ще більше поживи для роздумів. Тому що я чую не тільки розмови навколо перспективних молодих футболістів, але й спостерігаю за ними в роботі. Коли футболісти виходять у молодіжній першості чемпіонату України, і коли він з'являється в складі команди в Лізі Європи або Ліги чемпіонів - це суттєва різниця. І тільки на навищому рівні можна побачити, на що насправді здатний той чи інший гравець. Тому, якщо молоді футболісти будуть проявляти себе, то збірна України, звичайно, від них не відмовиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 19-річних є свій Ярмоленко, але в центрі захисту проблеми: 5 думок після матчу "динамівців" із "Бенфікою"

Мені б хотілося, щоб у "Динамо" завжди був стабільний результат. Ось така ситуація мене б радувала. Тому що мені потрібні гравці, які награні в своїх клубах, у яких є стабільність і в яких є ігрова практика, але не тільки. Мені потрібні гравці, які виступають стабільно на найвищому рівні і показують хороший результат.

Ми з Сергієм близькі друзі, але ніколи не втручаємося в професійну діяльність один одного. Я не лізу у внутрішню кухню київського "Динамо" і є речі, які з Ребровим ми не обговорюємо.

Проблеми мотивації в клубах повинен вирішувати президент і головний тренер. Якщо клуб розраховує на того чи іншого футболіста - то він буде з цим виконавцем працювати. А моє завдання - шукати серед цих гравців тих, хто може допомогти нашій команді", - сказав наставник синьо-жовтих.

Цього місяця збірна України зіграє два матчі: 12 листопада в Одесі з Фінляндією в рамках кваліфікації КС-2018, а 15 листопада - товариський із Сербією в Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко викликав у збірну України воротаря, який не грає півроку

Зараз ви читаєте новину «"Є речі, які ми з Ребровим не обговорюємо" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути