середа, 05 січня 2022 12:36

Джокович вирушить додому першим рейсом – прем'єр Австралії

Джокович вирушить додому першим рейсом – прем'єр Австралії
ПРем'єр Австралії жорстко відповів Джоковичу.Фото: Reuters

Прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон прокоментував те, що першій ракетці світу сербу Новаку Джоковичу дали медичний виняток для участі у Відкритому чемпіонаті Австралії 2022 року. За словами Моррісона, Джокович "вирушить додому першим літаком", якщо владу країни не переконає його документ про медичний виняток.

"Якщо Новак Джокович невакцинований, то після прибуття в Австралію він має надати доказ того, що не може вакцинуватися з медичних міркувань, щоб подорожувати на тих умовах, що й повністю вакциновані люди. Якщо цих доказів виявиться недостатньо, до нього поставляться так само як і до інших. І він вирушить додому першим літаком. Для Новака Джоковича не має бути жодних особливих правил", - наводить слова чиновника Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чи зіграє Джокович на Australian Open

Новак Джокович має неоднозначну позицію щодо вакцинації від коронавірусу. Серб так і не повідомляв, зробив щеплення чи ні. На Australian Open допустять лише вакцинованих спортсменів. Джокович - рекордсмен із перемог на Australian Open. У його активі дев'ять перемог. Турнір розпочнеться 17 січня.

Зараз ви читаєте новину «Джокович вирушить додому першим рейсом – прем'єр Австралії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути