середа, 30 липня 2008 14:39

Дзаккероні не хоче тренувати ЦСКА

Колишній тренер футбольного клубу "Мілан" Альберто Дзаккероні спростував інформацію про переговори з московським ЦСКА, пише газета "Спорт-Експрес". Італійський фахівець також заявив, що йому не поступало конкретних пропозицій від інших російських команд - зокрема, від підмосковного "Сатурну".

Як відзначає видання, кандидатуру 45-річного Дзаккероні на російському трансферному ринку активно просуває якийсь італійський посередник. Раніше повідомлялося, що італієць може очолити єгипетський "Замалек", але африканський клуб не зміг задовольнити фінансові запити тренера.

Дзаккероні - один з найвідоміших італійських тренерів. За свою кар"єру він працював з "Міланом", "Інтером", "Лаціо", "Торіно" та "Удінезе". У 1997 році Дзаккероні був визнаний кращим тренером Італії.

Як можливий наступик Валерій Газзаєва на посту головного тренера ЦСКА раніше також називався колишній наставник "Інтера" Роберто Манчіні. Проте агент Манчіні спростував інформацію про переговори тренера з армійцями. За словами президента ЦСКА Євгена Гінера, клуб почне пошук нового тренера тільки після завершення сезону-2008.

Зараз ви читаєте новину «Дзаккероні не хоче тренувати ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути