вівторок, 18 грудня 2012 12:47

Двох гравців "Наполі" дискваліфікували за відмову брати участь у "договорняку"

Двох гравців "Наполі" дискваліфікували за відмову брати участь у "договорняку"
Паоло Каннаваро півроку проведе поза футболом. Фото: reuters.com

Дисциплінарний комітет Федерації футболу Італії офіційно зняв два очки з "Наполі" за нерозголошення інформації про те, що в 2010 році клубу запропонували провести договірний матч.

Як повідомляв колишній воротар команди Маттео Джанелль, йому, Паоло Каннаваро і Джанлука Граве пропонували гроші за забезпечення потрібного результату в поєдинку проти "Сампдорії".

В результаті прийнятої постанови Паоло Каннаваро і Джанлука Граве, які свого часу відмовилися від кримінального пропозиції і вирішили не передавати інформацію в Федерацію футболу, отримали по 6 місяців дискваліфікації, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Відзначимо також, що ні Каннаваро, ні Граве не підтвердили слова Джанелло про пропозицію провести договірний поєдинок. На даний момент сам колишній голкіпер усунений від футболу на 3 роки і 3 місяці.

Раніше італійська федерація вже застосовувала штрафні санкції до ряду клубів і гравцям, які були замішані в організації договірних матчів.

Зараз ви читаєте новину «Двох гравців "Наполі" дискваліфікували за відмову брати участь у "договорняку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути