Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 21:39

Двоє українців, які загинули при аварії Як-42, будуть поховані на батьківщині

Двоє українців, які загинули при аварії Як-42, будуть поховані на батьківщині

Тіла двох українських громадян, які загинули під час аварії пасажирського літака ЯК-42 під Ярославлем, на прохання родичів поховають в Україні. Похорон третього громадянина України пройде в Омську (РФ)

Як повідомляє прес-служба МЗС України, справа перебуває на контролі в департаменті консульської служби в посольстві України в РФ, передає Інтерфакс.

Літак Як-42, на борту якого знаходилися члени хокейної команди "Локомотив", розбився при зльоті з аеропорту під Ярославлем 7 вересня. З 45 чоловік, що знаходилися на борту, вижили тільки двоє - хокеїст Олександр Галімов і член екіпажу Олександр Сизов.

Тіла багатьох загиблих разом з уламками лайнера виявилися в річці Волзі, біля якої розташований ярославський аеропорт "Туношна". Станом на ранок четверга рятувальникам вдалося знайти тіла 40 людей.

У складі клубу були гравці, що мають відношення до українського хокею, - воротар Олександр Вьюхін, який виступав за київський ХК "Сокіл" (1992-1994) і національну збірну України з хокею на чемпіонатах світу 1993 року (група C), 1994 року (група С1 ) і 1999 року; нападник Данило Собченко, який народився 13 квітня 1991 в Києві, і ще один уродженець Києва, 24-річний гравець команди Віталій Анікеєнко.

Зараз ви читаєте новину «Двоє українців, які загинули при аварії Як-42, будуть поховані на батьківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути