неділя, 30 вересня 2018 22:30

Дві червоних картки, та нудна гра - як "Динамо" зіграло з "Арсеналом"

Дві червоних картки, та нудна гра  - як "Динамо" зіграло з "Арсеналом"
Шабанов отримав червону картку за грубий підкат ззаду

В 10 турі Української прем'єр-ліги відбулось столичне дербі. Київський "Арсенал" приймав "Динамо". Всі експерти та вболівальники прогнозували легку, розгромну перемогу "біло-синіх". Але все пішло зовсім не за таким сценарієм.

"Динамо" очікувано володіло перевагою, але стовідсоткових моментів вони створили не багато. Циганков забив гол після класної комбінації, але арбітр відмінив взяття воріт через оф-сайд. Явна помилка арбітра, м'яч насправді був забитий за правилами. Але "Динамо" все ж відкрило рахунок в першому таймі. Дебютний вихід в стартовому складі забитим голом відзначив Міккель Дуелунд.

Проблеми "біло-синіх" почались в другому тайму. Бущан, сповна "скористався" можливістю проявити себе. Георгій хотів зіграти на випередження, але не встиг і зніс Гриня на краю штрафного майданчика. Справедлива червона картка. За кілька хвилин, ще один резервіст показав свої претензії на основний склад. Шабанов, який вийшов в старті замість Кадара стрибнув ззаду двома ногами в того ж таки Гриня. Друге вилучення в "біло-синіх". З незрозумілих причин арбітр відразу відправив на трибуну й Хацкевича. Принаймні з трансляції зрозуміти причну "вилучення" тренера "Динамо" було складно.

"Арсенал", навіть маючи перевагу в два гравці, створити по справжньому небезпечний момент біля воріт суперника не зміг. Поєдинок так і завершився мінімальною перемогою "Динамо". Але такий результат проти найгіршої команди чемпіонату явно не те, на що розраховували вболівальники. Черговий посередній матч у виконанні підопічних Хацкевича. Знову команда не грала, а "терпіла" та страждала. З нинішнім тренерським штабом та підбором гравців, чекати на прогрес вболівальникам не варто.

УПЛ, 10 тур

Арсенал-Київ – Динамо – 0:1

Гол: Дуелунд, 35

Вилучення: Бущан, 53, Шабанов, 75

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" та "Шахтар" дізнались суперників в Кубку України

В четвер "Динамо" на виїзді зіграє матч Ліги Європи проти чешського "Яблонця". Початок матчу о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «Дві червоних картки, та нудна гра - як "Динамо" зіграло з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути