вівторок, 24 травня 2011 17:40

Два футболісти "Барселони" потрапили в збірну невдах Примери

Два футболісти "Барселони" потрапили в збірну невдах Примери

Футболісти "Барселони" Габріель Міліто і Боян Кркіч (на фото) потрапили в символічну збірну невдах чемпіонату Іспанії - 2010/11. Цю команду (11 гравців) склало популярне інтернет-видання Goal.com. У минулому сезоні "Барселона" виграла чемпіонат країни в третій раз поспіль.

Як зазначає Goal.com, захисник Міліто так і не зміг відновитися після важкої травми коліна, через яку він пропустив близько півтора років. Навіть незважаючи на травму основного центрального захисника Карлеса Пуйоля, головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола вважав за краще ставити в центр оборони не Міліто, а півзахисників Серхіо Бускетса та Хав'єра Маскерано.

Що стосується Кркіча, то, на думку авторів Goal.com, він поки не виправдовує покладених на нього сподівань. Перед початком сезону він підписав новий контракт і отримав дев'ятий номер, але яскравої гри не показав. Можливо, Міліто і Кркіч залишать "Барселону" цього літа.

Крім гравців "Барселони" у збірну невдах чемпіонату Іспанії потрапили воротар "Севільї" Андрес Палоп, захисники Сісіньо ("Вільярреал"), Луїс Переа ("Атлетіко"), півзахисники Педро Леон, Серхіо Каналес (обидва - "Реал"), Ройстон Дренте ("Еркулес"), Лука Чигаріні ("Севілья"), нападники Луїс Фабіано ("Севілья") і Дієго Форлан ("Атлетіко").

Раніше 24 травня видання Goal.com вибрало символічну збірну кращих гравців чемпіонату Іспанії. До складу цієї команди потрапили шість футболістів з "Барселони", чотири - з "Реала" і нападаючий "Вільярреала" Джузеппе Россі.

Зараз ви читаєте новину «Два футболісти "Барселони" потрапили в збірну невдах Примери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути