четвер, 03 листопада 2016 13:11

Дуже гарне місто: "Шахтар" прогулявся Гентом
12

Донецький "Шахтар" прогулявся Гентом. Сьогодні після сніданку гравці, тренери і персонал клубу пішки пройшлися центром міста.

"Гірники" поселилися у готелі Marriott, розташованому майже в самому центрі Гента. Спочатку вся команда гуляла разом, але потім розійшлася середньовічними вуличками.

Футболісти й тренери фотографували на свої ґаджети все поспіль. Найбільше місто вразило одного з помічників Фонсеки — Мігеля Кардосо. Португалець вивчав його напередодні і був захоплений архітектурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не звертаю уваги на 5:0 у Львові" - Фонсека

"Дуже гарне місто", - сказав під час прогулянки тренер.

Вчора й сьогодні зранку у Генті падав дощ, та під час прогулянки було сонячно й тепло - +9 градусів тепла. Даріо Срна навіть міряв сонцезахисні окуляри, але так нічого й не купив.

Під час прогулянки трапився цікавий епізод. Фред не помітив, як вийшов на колію, ззаду на нього сунув трамвай. Бернард потягнув колегу за рукав, щоб той зійшов із проїжджої частини. Бельгійські травмаї такі безшумні, що їх помічаєш останньої миті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" потренувався на стадіоні "Гента"

У першій половині дня місто досить безлюдне і більшість крамниць закриті. Про вечірній матч нагадують хіба самі гравці "Шахтаря" на вулицях. Прогнозують, що на гру прийдуть 17 тис. уболівальників.

Вчора клуб провів тренування на стадіоні "Гент". Арена розташована за межами міста.

Матч "Гент" - "Шахтар" пройде сьогодні у Бельгії. Початок зустрічі о 22:05. Прямий ефір на телеканалі "Україна". У Львові "гірники" перемогли "Гент" - 5:0. У випадку перемоги вони гарантують собі вихід із групи.

Зараз ви читаєте новину «Дуже гарне місто: "Шахтар" прогулявся Гентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути