Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2012 11:54

Дуглас Коста продовжив контракт з "Шахтарем" ще на п'ять років

Дуглас Коста продовжив контракт з "Шахтарем" ще на п'ять років

Бразильський півзахисник донецького "Шахтаря" Дуглас Коста у понеділок продовжив контракт з клубом ще на 5 років, повідомляє прес-служба "гірників".

21-річний Д. Коста перейшов в "Шахтар" у січні 2010 року за 6 млн євро. Він досить швидко влився в команду і став гравцем основного складу. Бразилець уже встиг стати дворазовим чемпіоном України і завоювати Кубок України в сезоні 2010-2011 років. У минулому сезоні дійшов з донецьким клубом до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Жадсон зі сльозами на очах роздавав автографи і фотографувався з усіма

У 2009 році Д. Коста виграв чемпіонат Південної Америки серед молодіжних збірних до 20 років. У тому ж році виступав на чемпіонаті світу серед молодіжних збірних (до 20 років), де разом з командою Бразилії зайняв друге місце.

У ЗМІ неодноразово з'являлася інформація про інтерес до футболіста з боку різних європейських клубів, серед яких називалися дуже відомі команди.

Як повідомлялося, в понеділок з "Шахтарем" попрощався інший бразильський півзахисник Жадсон, який продовжить кар'єру на батьківщині.

Зараз ви читаєте новину «Дуглас Коста продовжив контракт з "Шахтарем" ще на п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути