четвер, 29 листопада 2018 22:27

Дублери "Арсенала" легко обіграли "Ворсклу"

Дублери "Арсенала" легко обіграли "Ворсклу"
Мороз не завадив "Арсеналу" перемогти

Полтавська "Ворскла" програла в Києві лондонському "Арсеналу" – 0:3 й утратила всі шанси на вихід із групи.

Трансляція почалася відразу після завершення матчу в Астані, де "Динамо" не зіграло, а відмучилося. Спочатку здалося, що "Ворскла" набагато більш класна команда аніж підопічні Хацкевича. Принаймні 2-3 паси команда легко могла зв'язати й навіть створювала сяку-таку напругу біля воріт Петера Чеха. Утім усе закінчилося, фактично не почавшись. Чергова результативна помилка Артура, й "Арсенал" повів – 1:0.

Полтавці ще спробували опиратися, однак помилка судді, який призначив більш ніж сумнівний пенальті, остаточно зломила їхнє бажання до боротьби. За матч таких пенальті можна поставити по кілька в кожні ворота. А за рахунку – 0:2 мріяти відігратися в лондонського гранда – щось із розряду фантастики. Схоже, так само думали й гравці "Ворскли".

Після рахунку – 0:3 "Арсенал", фактично, кинув грати, вирішивши, що для номінальних господарів на сьогодні досить

Павло Ребенок за матч, схоже не віддав жодної точної передачі. Все – в ноги супернику. Владислав Кулач розгубився. Спробував взяти ініціативу на себе бразилець Карека, але захисники вирішили, що пропускати від "Ворскли" вони сьогодні не будуть. Змусити їх помилитися підопічні Сачка не змогли.

Після рахунку – 0:3 "Арсенал", фактично, кинув грати, вирішивши, що для номінальних господарів на сьогодні досить. Найнебезпечнішим моментом у "Ворскли" був момент Ігоря Пердути, однак захисник не зумів переграти Чеха після випадкового відскоку в центрі карного майданчика гостей.

0:1 - 10 Сміт-Роу, 0:2 - 27, пенальті Ремзі, 0:3 - 41 Уіллок.
Ворскла - Шуст, Даллку, Пердута, Артур, Сапай (Ніколас Карека, 36), Шарпар, Чеснаков, Скляр, Дитина (Саків, 85), Кулач (Кані, 71), Коломоєць.
Арсенал - Чех, Холдинг (Часу, 60), Ліхтштайнер, Дженкинсон, Мейтленд-Найлз, Гендузі (Гілмор, 76), Ель-Ненни, Сміт-Роу, Ремзі (Сака, 68), Уіллок, Нкетіа.
попередження:
Скляр (29), Шарпар (32), Холдинг (53), Коломоєць (72).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Ворскла" зіграла з "Арсеналом" - відео

Матчі останнього туру будуть зіграні 13 грудня. "Арсенал" прийматиме "Карабах", а "Ворскла" поїде в гості до "Спортинга". Однак ці ігри будуть лише формальністю. Англійці й португальці забезпечили собі вихід до наступного раунду.

Зараз ви читаєте новину «Дублери "Арсенала" легко обіграли "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути