Ексклюзиви
понеділок, 06 квітня 2009 10:59

Дубль Девіча повернув "Металіст" у Лігу чемпіонів

Дубль Девіча повернув "Металіст" у Лігу чемпіонів
"Металіст" за різницею втрачених очок проходить до ЛЧ. Хоча в матчі проти колишньої третьої сили - "Дніпра" - діючому володарю цього епітета довелося попітніти. Проте дніпропетровців харків"яни обіграли - 3:2, довівши, що виліт з єврокубків їх не зломив.

Форвард "Металіста" Девіч, якого Михайличенко не викликав на матч з англійцями, вже зараз почав доводити свої претензії на місце у збірній на літню гру з хорватами. А для колишнього серба вона напевно буде особливою. Спершу Марко блискуче замкнув головою навіс Едмара, а потім холоднокровно реалізував пенальті, оформивши дубль.

У перерві між результативними ударами Девіча втиснувся гол Бєліка, який замкнув точну передачу Ротаня "ножицями", і чудо-штрафний кращої лівої ноги чемпіонату Коельо. А сам пенальті Марко виконував у ворота Кернозенка, який замінив видаленого за фол останньої надії Боровика.

Граючи у меншості, дніпропетровці скоротили розрив до одного м"яча - навісом зі штрафної у самий кут воріт "Металіста", які захищав вже не Горяїнов, а Бажан, відзначився Ротань. Але відібрати у себе перемогу харків"яни вже не дозволили.


Відео:

Сегодня, sapo.pt

Зараз ви читаєте новину «Дубль Девіча повернув "Металіст" у Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути