середа, 28 серпня 2019 18:27

Дружина Роналду розповіла про любов із першого погляду

Подруга і мати дитини Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес в інтерв'ю The Sun розповіла про життя із зіркою.

Про це пише "Трибуна"

Кріштіану познайомився з Джиною в 2016-му, допомогла його любов до моди.

"Наша перша зустріч відбулася на заході Gucci, я працювала там консультантом. Через кілька днів ми знову зіткнулися на заході, вже іншого бренду. Там ми змогли поспілкуватися в розслабленій атмосфері, поза моєю робочого середовища. Це було кохання з першого погляду", - каже Джорджина.

 

А вже через рік, у листопаді 2017 го, вона народила йому дочку.

"Нелегко бути парою когось настільки відомого, але я б не проміняла його ні на що в світі. Мої почуття до нього сильніше будь-якого тиску. Разом ми сильніші, у нас взаємне обожнювання", - вважає дівчина.

"Мені подобається Турин, він поруч з Альпами, неподалік від Мілана, та й до Іспанії не так далеко. Італія - ​​прекрасна країна з багатою історією, культурою, мистецтвом і модою. І я люблю "Ювентус".

Але у мене є найголовніша цінність - це здорова і щаслива сім'я. Мій тато помер кілька місяців тому після тривалої хвороби. І тоді я зрозуміла, що здоров'я - найважливіше. Це моє найбільше багатство. Без здоров'я ми ніхто. Коли я знаю, що у нас все в порядку, це заспокоює і радує мене.

Так, фінансова спроможність - це добре. Це багато в чому допомагає, але і створює проблеми. Потрібно всім керувати, правильно до цього ставитися. Іноді буває нелегко справлятися з грошима. Вони не роблять тебе щасливим. Звичайно, вони допомагають, але це далеко не головне в житті", - пояснює Джорджина.


Джина виховує вже четверо дітей - Кріштіану-молодшого, близнюків Єву і Матеу і дворічну Алану Мартіну, яку вона народила сама.

 

Звичайний розпорядок дня Джорджіни: будить дітей, умиває-одягає, годує. Потім грається з молодшими, готує обід, влаштовує сієсту, а перед поверненням Кріштіану з тренування трохи займається в залі. Потім вони дивляться телевізор - і лягають відпочивати.

"Я намагаюся частіше бути вдома, ніж десь в іншому місці. Я проводжу більше часу з дітьми, ніж багато матерів. Є роботи, які дозволяють частіше бувати вдома. Позитивний момент моєї роботи - я можу подивитися альбоми фото з дому, рекламні кампанії тривають максимум два дні поспіль, їх я можу провести поза домом", - каже Джорджина.

"Коли я складаю розклад, намагаюся робити так, щоб проводити якомога більше часу з сім'єю. Сім'я найважливіше", - цього її навчили ще в дитинстві, вона росла в суворій католицькій родині в невеликому містечку Хака в Піренеях.

Нещодавно Джина стала обличчям італійського бренду нижньої білизни Yamamay. Вона розповідає традиційні для реклами білизни в 2019-м речі: що мріє допомогти іншим жінкам позитивно ставитися до свого тіла. Головне бути такою, якою хочеш - і не важливо, яка у тебе комплекція.

"Коли я була маленькою дівчинкою, я була дуже худенькою і завжди мріяла стати товстою. Зараз же все виглядає так, що потрібно бути худою, щоб вважатися красивою", - говорить вона.

 

А ще - що білизна допомагає їй підтримувати правильні відносини з Крішем.

"Завжди важливо мріяти і спокушати. Я завжди сплю в білизні, вважаю за краще сексуальну. Це зручно і романтично. Це радує чоловіка", - пояснює Джина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина Кріштіану Роналду знялась у спокусливій рекламі спіднього

Нещодавно Кріштіано розповів свою версію історії з згвалтуванням американки Кетрін Майорги.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Роналду розповіла про любов із першого погляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути