неділя, 18 березня 2018 20:11

Дружина народжує йому третю дитину, а він феєрить в ЛЧ, - який Лео Мессі поза футбольним полем.
8

Подружжя у повному складі. 5-річний Тьяго, 2.5 - річний Матео та нвонароджений Чіро
Фото: Instagram
Лео та Антонелла в дитинстві.
Подружжя на відпочинку.
Подружжя на відпочинку.
Антонелла Рокуццо.

Лео Мессі на цьому тижні феєрив в Лізі Чемпіонів, фактично самотужки виніс "Челсі" та вивів свою команду в 1/4 ЛЧ. Протягом матчу Лео двічі принизив голкіпера гостей Тібо Куртуа.

Вже на третій хвилині матчу Мессі пошив у дурні захист "аристократів" та прокотив м'яч поміж ніг голкіперу.

А рівно через годину ігрового часу, на 63 хвилині Лео оформив дубль, і знову поміж ніг Куртуа.

Ліонеля є кому надихати. Буквально за кілька днів до матчу, його дружина Антонелла Рокуццо народила йому третю дитину. Батьки назвали сина Чіро.

Автор: Instagram
  Подружжя у повному складі. 5-річний Тьяго, 2.5 - річний Матео та нвонароджений Чіро
Подружжя у повному складі. 5-річний Тьяго, 2.5 - річний Матео та нвонароджений Чіро
В подружжя вже є двоє дітей. 5-річний Тьяго та 2-річний Метео. Лео та Антонелла були знайомі з самого дитинства. Вона уродженка міста Росаріо, їхні батьки дружили, а сам Лео в дитинстві грав на полі разом з кузеном Антонелло.
Автор: uznayvse.ru
  Лео та Антонелла в дитинстві.
Лео та Антонелла в дитинстві.
Зовсім не дивно, що Лео обрав її. Адже вона має такі спокусливі форми, що вразити ними можна навіть найкращого гравця планети.
Автор: Instagram
  Антонелла Рокуццо.
Антонелла Рокуццо.
Зараз Лео ікона світового футболу, який разом з Криштіану Роналду вже десяток років сперчиаються за звання накращого футболіста сучасності. А починав він свій шлях на своїй батьківщині, в невеличкому аргентинськомі місті Росаріо. Однак Мессі мав серйозні проблеми зі здоров'ям, які могли завадити йому стати зіркою. Ліонель Мессі почав грати у футбол у дуже ранньому віці за клуб свого міста, "Ньюеллз Олд Бойз". Тоді його зріст становив тільки 140 см (дефіцит соматотропіну — гормону росту) і потрібне було дороге гормональне лікування, на яке жодна аргентинська команда не готова була виділяти коштів. 17 вересня 2000 року він разом з батьком вперше прибув до Барселони і протягом 2 тижнів чекав на зустріч зі спортивним директором ФК "Барселона" Карлесом Решаком, який був у закордонному відрядженні, проте їх зустріч була щасливою — вражений грою юного футболіста Решак умовив керівництво "Барселони" заплатити за переїзд сім'ї Лео до Іспанії і за його лікування, яке було досить коштовним. Так у віці 14 років він переїхав з батьками до столиці Каталонії і опинився в молодіжній команді "Барселони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" розтрощила"Челсі" та стала останнім чвертьфіналістом Ліги Чемпіонів

16 жовтня 2004 року 17-річний аргентинець дебютував у дорослій команді в матчі проти "Еспаньйола", ставши третім наймолодшим гравцем, що грав за "Барселону". Потім вперше зіграв у єврокубках — в останніому турі груопового етапу Ліги чемпіонів проти Донецького "Шахтаря" лео відіграв весь матч. Свій перший гол у чемпіонаті в основному складі забив 1 травня 2005 року в матчі проти "Альбасете". Цей гол зробив його наймолодшим гравцем команди, що забивав в офіційних матчах. Крок за кроком Лео давав всім зрозуміти, що він не просто гравець, а як його зараз називають "інопланетянин".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Мессі забив 600-й гол у кар'єрі

В 2009 аргентинець виграв свій перший "Золотий м'яч". Обігнавши свого одвічного суперника з Мадридського "Реалу". Однак це був лише початок. Наступні роки, Лео не давав жодного шансу своїм конкурентам і 4 рази поспіль виграв найзначніший індивідуальний трофей.
А в цю середу Мессі забив свій 100 гол в Лізі Чемпіонів!
Сьогодні, в матчі 29 туру чемпіонату Іспанії з футболу "Барселона" на своєму полі спокійно обіграла "Атлетік" з рахунком 2:0. Другий гол в ворота гостей забив Ліонель Мессі.
Зараз ви читаєте новину «Дружина народжує йому третю дитину, а він феєрить в ЛЧ, - який Лео Мессі поза футбольним полем.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути