понеділок, 14 лютого 2011 16:46

Друг Моурінью розсудить історичний для "Шахтаря" матч

Друг Моурінью розсудить історичний для "Шахтаря" матч

16 лютого донецький "Шахтар" вперше у своїй історії зіграє у плей-офф Ліги чемпіонів, де суперником підопічних Мірчі Луческу стане італійська "Рома". Обслуговувати перший матч 1 / 8 фіналу турніру буде бригада арбітрів з Португалії на чолі з Олегаріу Бенкеренсою.

Асистентами будуть Бертіно Кунья Міранда і Жоау Феррейра душ Сантуш. Четвертий арбітр - Жоау Карлуш Сантуш Капела, а за воротами в ролі додаткових суддів відпрацюють Карлуш Шистра з Артуром Соарешем.

З українським футболом Бенкеренса знайомий не з чуток. Саме він зафіксував непотрапляння збірної України на ЧС-2010, у домашній поразці від греків.

Але для "гірників" португалець може вважатися фартовим. У травні 2009 року при ньому "Шахтар" обіграв у Донецьку "Динамо" і вийшов у фінал Кубка УЄФА.

Крім португальсько] також володіє англійською, французькою та іспанською мовами. Відомий факт дружби з відомим португальським тренером Жозе Моурінью. Основна професія Бенкеренса - страховий агент. У числі своїх хобі називає спів і заняття фотографією.

Нагадаємо, матч 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів-2010/2011 "Рома" - "Шахтар" відбудеться 16 лютого в Римі. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Друг Моурінью розсудить історичний для "Шахтаря" матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути