Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2013 14:44

Доведений до сліз Адамеком американець може стати суперником Володимира Кличка

Доведений до сліз Адамеком американець може стати суперником Володимира Кличка
Каннінгем претендує на бій з Володимиром Кличком. Фото: reuters.com

Американський боксер-важкоатлет Стів Каннінгем, який розплакалася після поразки від поляка Томаша Адамека, отримав шанс зустрітися з українцем Володимиром Кличком.

Міжнародна федерація боксу (IBF) санкціонувала бій між Каннінгемом і британцем Тайсоном Ф'юрі. Цей поєдинок відбудеться 20 квітня в Нью-Йорку. Переможець зустрінеться з болгарином Кубратом Пулевим, яка займає перший рядок рейтингу IBF. Переможець цього двобою отримає можливість поборотися за титул чемпіона світу за версією IBF, який належить Кличку.

Раніше суперник Кличка повинен був визначитися в поєдинку Пулева та Адамека. Проте 14 лютого польський боксер відмовився від бою. Через це поляк з другої сходинки рейтингу IBF переміститься на 11-ту позицію.

Каннінгем провів на професійному рингу 30 боїв, перемігши в 25 з них (12 - нокаутом). П'ять разів американець опинявся в ролі переможеного. В останньому бою 22 грудня 2012 Каннінгем роздільним рішенням суддів програв Адамеку. Американець був незгодний зі своєю поразкою, він заявив, що у нього вкрали перемогу. ЗМІ писали, що на прес-конференції після поєдинку боксер розплакався.

У незалежному рейтингу діючих супертяжів boxrec Володимир Кличко посідає друге місце після свого брата Віталія, Пулєв займає третє, Ф'юрі сьоме, Каннінгем - 13-те.

Зараз ви читаєте новину «Доведений до сліз Адамеком американець може стати суперником Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути