Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 09:21

Донецький "Металург" підписав учасника ЧС-2010

Донецький "Металург" підписав учасника ЧС-2010

Центральний захисник роттердамської "Спарти" і збірної Нігерії Деле Аделейе підписав контракт з донецьким "Металургом". 21-річний Аделейе перейшов в український клуб на правах вільного агента, повідомляє AD.nl.

Відзначимо, що захисник зіграє на чемпіонаті світу в ПАР. У минулому сезоні "Спарта" залишила вищий дивізіон чемпіонату Голландії.

Агент нігерійця Деле Аделейе Досу Джозеф розповів про деталі переходу свого підопічного в донецький "Металург".

"Ми були близькі до укладення контракту з "Евертоном". Але оскільки Деле не зіграв 75% матчів у збірній за останні два роки, він міг не отримати дозвіл на роботу в Англії. "Евертон" - це не "Челсі" і не "Манчестер Юнайтед", яким вдається застосовувати особливий дар переконання у таких питаннях. Також Аделейе цікавився "Бурсаспор".

Тепер він підписав трирічний контракт з донецьким "Металургом", але в угоді є пункт, що якщо після чемпіонату світу будь-яка іменита команда зробить Аделейе пропозицію, то вона зможе викупити контракт в українців. До речі, Деле дуже задоволений фінансовими умовами контракту з "Металургом", - розповів агент в інтерв'ю MTNFootball.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" підписав учасника ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути