субота, 16 червня 2012 03:03

Донеччани з фан-зони розходилися з криками "Вірю в команду!"
12

 Штормовий вітер поламав в Донецьку безліч дерев
Фото: Фото: Тетяна Заровна
Злива з грозою призупинила матч між Україною та Францією майже на годину
Програш не розчарував вболівальників
З фан-зони люди розходилися, співаючи: «У-у-Україна!
На вулицях не було помітно агресивних або ж надмірно п'яних уболівальників

Шквальна злива з грозою призупинила матч між Україною та Францією майже на годину. Штормовий вітер поламав в Донецьку безліч дерев, але не розігнав народ з офіційної фан-зони. Як тільки матч між збірними України і Франції відновився, на фан-зоні зібралися близько 10 000 уболівальників. Змоклі донеччани і приїжджі з багатьох міст Україні продовжували до останньої хвилини відчайдушно вболівати за національну збірну.

Франції обіграла Україну з рахунком 2-0, проте програш не розчарував вболівальників. З фан-зони люди розходилися, співаючи: "У-у-Україна!", Розмахуючи українськими прапорами і скандуючи "Вірю в команду!".

На вулицях не було помітно агресивних або ж надмірно п'яних уболівальників.

- Ми засмучені, але не розчаровані, - поділився з Gazeta.ua донеччанин Євген Герасименко. Замість з земляком Денисом Данилевським і подругою з Дніпропетровська Іриною Головань він перебував на фан-зоні з першої і до останньої хвилини матчу.

- Ми не пішли після того як почалася гроза, намагалися ховатися під деревами, у пивних наметів і навіть під настільним тенісом. Не допомогло. Промокли наскрізь. Шкода, що наші програли, але вони наші, і ми в них віримо, - сказав Денис.

- Я впевнена, що українській збірній завадила виграти стихія, - вважає Ірина. - Блохін, Шева, та й вся українська команда просто класні. Але, мабуть, під час цієї вимушеного перерви наші хлопці перегоріли. Все-таки ми сподіваємося, що вони використовують наступний шанс і виграють у боротьбі з англійцями.

Зараз ви читаєте новину «Донеччани з фан-зони розходилися з криками "Вірю в команду!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути