середа, 26 жовтня 2011 08:59

"Донбас" програв "Соколу" в день народження Колеснікова

"Донбас" програв "Соколу" в день народження Колеснікова

У вівторок, 25 жовтня, на арені Термінал у Броварах київський "Сокіл" обіграв донецький "Донбас" з рахунком 3:1.

Свідками одного з найяскравіших протистоянь в українському хокеї стали 1000 глядачів.

Гості першими відкрили рахунок: на сьомій хвилині зустрічі Сергій Бабинець пробив кіпера киян Костянтина Симчука, при цьому були зрушені ворота. Тим не менше, після перегляду відео, рефері зустрічі зафіксували взяття воріт.

Після цього кияни не реалізували чисельну перевагу в два гравці. Проте лідер чемпіонату зрівняв рахунок ще до перерви: після прострілу Костянтина Касянчука шайбу закинув 19-річний форвард "Сокола" Ігор Дроздов.

У другому періоді підопічні Олександра Годинюка зусиллями третьої ланки вийшли вперед: точний кидок на рахунку Віталія Кириченка. Ще до другої перерви "Сокіл" знову засмутив уболівальників донеччан: автором закинутої шайби став ветеран Юрій Лясковський.

У третьому періоді після силового прийому у виконанні Андрія Ніколішина травму отримав новачок "Донбасу" Олександр Кожевников. Він достроково залишив майданчик не без допомоги лікарів. У час, що залишився, гості так і не змогли хоча б скоротити розрив у рахунку. Зазначимо, що в складі "Сокола" виходили на лід три хокеїсти, яким навіть не виповнилося 20 років.

Таким чином, хокеїсти "Донбасу" не змогли зробити подарунок своєму президенту Борису Колесникову, який відсвяткував у день матчу 49-й день народження.

Сокіл - Донбас 3:1 (1:1, 2:0, 0:0)

Шайби: 0:1 Бабинець (Расулов, 07:28), 1:1 Дроздов (Касянчук, Ніколішин, 17:14, 2:1 Кириченко (Юшков, Мельников, 23:40), 3:1 Лясковський (Касянчук, Ніколішин, 36:40, більш.)

Кидки: 27 (10 +11 +6) - 16 (6 +4 +6)

В іншому матчі ігрового дня київський "Компаньйон-Нафтогаз" на льоду спорткомплексу АТЕК поступився харківським "Акулам" з рахунком 3:6.

Таким чином, "Сокіл" з 13-ма перемогами в 13-ти матчах впевнено лідирує в чемпіонаті Професіональної хокейної ліги: після перемоги над "Донбасом" підопічні Олександра Годинюка набрали 39 очок. Друге місце ділять донецький "Донбас" і київський "Беркут", в активі яких по 26 пунктів.

Слідом за ними розташувалися львівські "Леви" (19 очок) і харківські "Акули" (18 балів), в спину яким дихає київський "Компаньйон" (15 пунктів). Замикають таблицю чемпіонату "Білий Барс" з Броварів, в активі якого сім очок, а також вінницькі "Гайдамаки", які записали на свій рахунок лише три пункти.

Відзначимо, що в Донецьку однойменний баскетбольний клуб обіграв БК "Київ" з рахунком 83:75. Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня, протистояння Києва і Донецька продовжиться на стадіоні "Динамо", де відбудеться матч Кубка України з футболу.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" програв "Соколу" в день народження Колеснікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути