вівторок, 25 жовтня 2011 08:47

"Донбас" обіграв лідера Західної конференції ВХЛ

"Донбас" обіграв лідера Західної конференції ВХЛ

У понеділок, 24 жовтня, донецький "Донбас" на виїзді обіграв лідера Західної конференції ВХЛ "Нафтовик" з Альметьєвська.

Донеччани швидко відкрили рахунок: на 42-ій секунді зустрічі на п'ятачку біля воріт господарів чітко зіграв Олександр Матерухін.

На десятій хвилині матчу форвард донеччан Олександр Журун після передачі Віталія Доніки зробив рахунок 2:0 на користь гостей.

У другому періоді "Донбас" контролював хід зустрічі і неодноразово міг пробити кіпера "Нафтовика". Зокрема, підопічні Олександра Куликова не реалізували чисельну перевагу у два гравці.

У третьому періоді господарі зуміли все-таки закинути шайбу у ворота, які захищав Євген Царегородцев, проте на більше "Нафтовик" не вистачило.

Таким чином, в активі "Донбасу" 32 очки, "Нафтовик" випереджає донеччан на три очки, проте в українського клубу одна гра в запасі. Свій наступний матч донецький клуб проведе в середу у Волжску проти місцевої "Аріади-Акпарс".

Як відомо, перший склад донецького клубу виступає в російській Вищій хокейній лізі, а другий склад - у чемпіонаті Професіональної хокейної ліги України.

Нафтовик - Донбас 1:2 (0:2, 0:0, 1:0)

Шайби: 0:1 Матерухін (Журун, Бєлухін, 0:42), 0:2 Журун (Доніка, 9:16), 1:2 Крутов (Костюхін, Корнілов, 54:28, більш.).

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" обіграв лідера Західної конференції ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути